Menu
Your Cart

Artiklar RSS Flöde

17 Jan Ny hemsida
admin 0 33
Då var det dax igen! Sprillans ny hemsida, ny design, nya produkter,nya funktioner, nya betallösningar… med andra ord en jädrans massa nyheter! Shoppen är dessutom numer även öppen för privatpersoner!..
17 Jan Höstnyheter som är perfekta julklappar!
admin 0 55
Vi välkomnar Lamax Electronics & TrueCam in i seabeach-värmen denna kyliga höst! Låt oss presentera X10 Taurus, en asgrym topptestad actionkamera av högsta kvalitet från Lamax som givetvis lirar in i 4K! Kameran levereras med så många tillbehör (värde ca 1.000:-) att kameran inte fick plats i lådan utan fick fästas på locket med en extra skyddsk..
17 Jan Rain-X efterföljare, GLASS SCIENCE!
admin 0 52
De regelrätta efterföljarna till Rain-X från Unelkos Glass Science serie! I över 40 år har Unelko varit en ledande tillverkare av vattenavvisande medel, ytbehandlingar och skyddsbeläggningar för bevarande, förbättring och ”förebyggande rengöring” av glas, porslin, keramik, rostfritt stål och laminerade plastytor i bostäder och offentliga byggnad..
17 Jan Extremt prisvärda och kraftfulla produkter från MA Professional nu i Sverige!
admin 0 31
Som exklusiv Skandinavisk distributör kan vi nu stolt presentera MA Professionals produktserier i vårt sortiment! Proffsprodukter nu tillgängliga för hemmabruk, till helt rätt priser! Vi snabbstartar 2017 med ett axplock av de mest populära produkterna i Europa. Under våren kommer vi att bygga på med fler prisvärda, populära, extremt väl fungera..
17 Jan Ny hemsida!
admin 0 33
Då har vi äntligen tagit oss i kragen och uppdaterat vår kära hemsida! Bättre sent än aldrig, eller hur? Och bäst av allt...Den är knökis med nyheter!!!   Förutom en lattjo ny design som dessutom är responsiv (mobilanpassad på svenska) så har vi snabbat upp vår fina shop avsevärt... Grymma produktnyheter från bland annat Toorace och GP-Rac..
17 Jan Äntligen Skandinavisk distributör för GP-RACE!
admin 0 37
GP-RACE startades 2006 av Marc Labarta (f.d. chef för GT2i) tillsammans med tävlingsföraren Gabriel Pozo (bl.a. WRC-vinnare 2001). Baserat på Gabriels erfarenheter utvecklade de sin första GP-RACE tävlingsstol som fick högsta betyg av FIA och de har sedan dess fortsatt att ta fram extremt prisvärda stolar för professionellt tävlingsbruk. Som komple..
17 Jan Nu officiell svensk TOORACE-distributör!
admin 0 33
TOORACE är förmodligen mer bekant under sitt tidigare namn TOORA och numera har man fokuserat produktionen främst på personligt förarskydd. Då det gäller FIA-godkända overaller av högsta kvalitet med stora möjligheter till personlig design och anpassning är TOORACE det självklara valet! I sortimentet finns även underställ, balaklavor, handskar, str..
17 Jan SHINING MONKEY is coming to town!
admin 0 29
Efter stor succé i USA och Europa kommer nu Shining Monkeys bilvårdsprodukter till Skandinavien. Seabeach Trading AB / SEABEACH.SE har blivit utsedd till exklusiv skandinavisk distributör och försäljningen är nu i full gång. Sortimentet innehåller bara produkter som är utvecklade av Shining Monkey för att vara de bästa på marknaden, inte för att v..
01 Nov TPD ProDrift
admin 0 39
DESIGNED IN SWEDEN AND HANDMADE IN ITALY FOR HARDCORE DRIFTING ALL OVER THE WORLD! Nu har vår efterfrågade driftingratt kommit hem och vi lanserar den inför publik på Scandinavian Motor Show i Köpenhamn 1-3 november. Vår webbshop öppnas därför för beställning av TPD ProDrift också den 1:a november... Tills dess finns det mycket andra kvalitetsp..
13 Apr Information gällande bortkoppling av airbags
admin 0 37
Här är svart på vitt vad som gäller enligt EU-direktiven från 2012-02-01 angånde bland annat avmontering av airbag i ratten. Vägverkets författningssamling sid 52 under SRS-indikering (Vad bilprovningen går efter) > PDF ..
Visar 1 till 10 av 10 (1 Sidor)
Kakor

VARNING FÖR KAKOR!

Vi använder oss av kakor. Kakor är gott!
Genom att fortsätta besöka vår sida accepterar du våra kakor!

För mer information om kakor, klicka här och om våra kakvillkor, klicka här!