Vi välkomnar Lamax Electronics & TrueCam in i seabeach-värmen denna kyliga höst!

Låt oss presentera X10 Taurus, en asgrym topptestad actionkamera av högsta kvalitet från Lamax som givetvis lirar in i 4K!
Kameran levereras med så många tillbehör (värde ca 1.000:-) att kameran inte fick plats i lådan utan fick fästas på locket med en extra skyddskåpa...
Dubbla batterier är en självklarhet, extra lock plus lås följer med som reserv och hela kitet har en prislapp som vi inte trodde var möjlig!
Den spöar Gå-Proffs-5:an rejält vad gäller pris för prestanda, funktioner och tillbehör, så varför betala mer än nödvändigt?
(Som grädde på moset passar samtliga Gå-Proffs-tillbehör till kameran, om man nu skulle ha en kasse sådana liggande.)

Dessutom har det trillat in en riktigt trevlig liten s.k. DashCam ifrån TrueCam med modellnamnet A7s.
Denna lilla smidiga rackare är bestyckad med en GPS-modul som kan attackvarna föraren och ev. annat löst folk i fordonet om annalkande fartkameror.
Spelar givetvis in i full-HD och automatlåser inspelade filer som innehåller diverse abnorma trafikhändelser som typ krock, avåkning, viltolycka etc. för att de inte ska spelas över av misstag.
Den kan även varna dig för att du ska ex.vis sluta Fejsbooka när du kör eftersom du tappat fokus och glidit över i fel fil!
Vidare har den en inbyggd G-kraftssensor och en smidig MapView-funktion som är mycket användbar. Snabbfäste gör det enkelt att plocka i och ur den från fordonet.
Förresten, nämnde vi att den filmar grymt bra även i mörker? Jepp, det här är en riktigt bra och prisvärd DashCam...